Bik slaganje u ljubavi i seksu

Bik i Ovan:
Dve različite ličnosti. Bik ne voli da ga požuruju i odbiće ga ovnov entuzijazam, koji mnogo impulsivnije uziva u seksu. Bik nije senzualno maštovit ali, ako Ovan moze da uključi emocije, teško da neće reagovati. Može da se razvije nežna veza, ali u braku Bik mora da nauči da zanemari Ovnova povremena neverstva.

Bik i Bik:
Nisu uvek seksualno kompatibilni. Žena teži da bude sentimentalna u ljubavi, muškarac više prizeman. Muškarac Bik zapravo više voli drušštvo drugih muškaraca. Žena Bik sa druge strane, mrzi da je se obmanjuje ili zanemaruje. Veza može i trebalo bi da bude prijatna, ali za brak, predznaci su pornešani.

Bik i Bazanac:
Dualističan promenljiv, svestrani Blizanac je na suprotnom polu od smirenog, istrajnog Bika. Bika privlače umetnička i taštovita strana Blizanaca. A uzdrzljhost Bika će verovatno intrigirati Blizanca, koga, medjutim, mogu da iritiraju spore Bikove reakcije i njegove zamorne ljubavničke tehnike. Slaba veza i ne mnogo bolje za braćno partnerstvo.

Bik i Rak:
Biku je Rak romantičan i zadovoljavajući partner. Bikova stabilnost nije uzdrmana Rakovom ćudljivošću, i njegova staloženost obezbeduje čvrstu osnovu za Raka koji okleva u vezi sa seksom. Oboje dele jaku želju za strastvenim emotivnim zivotom. _Ako fizička strana zadovoljava, ovo će biti zahvalna veza i verovatno odličan brak.

Bik i Lav:
Bik će morati da trpi lavove komplekse veličine. Lav smatra da je njegovo pravo da bude u samom centru života njegove ljubavi. Lav je živahan i daje; Bik teži da bude trezven i sebican nemaju na šta da se žale u seksu, ali Lav mora da daje raspolozenje i tempo. Lav, kome je teško udovoljiti, moze da se pokaže problematičan u vezi pa ovo nije dobra kombinacija na duge staze.

Bik i Devica:
Bik je više fizićki tip i može da mu smeta Devičina nagnutost ka puritanskom. u vodjenju ljubavi, Devica više voli jednostavne metode a ne baš mnogo mahnitosti – ako bi moglo Biku ne smeta jednostamost. Ali njegov neumorni pristup seksu može da Devici stvori izvesnu nelagodu. Osim toga, nema mnogo problema medju njima .Dobra veza; brak bi trebalo da funkcioniše, ali može da zavisi od seksualnog kompromisa.

Bik i Vaga:
Vaga će u njihov seksualni zivot uneti mnogo emocionalne topline i koncentracije neophodne da se analizira i reši syaki fizički problem. Vaga će učiniti dodatni napor da podidje i zadovlji. I Bik je istrajan, pa su šanse dobre za obostrano zadovoljstvo u ovoj oblasti Bik može da predvodi u krevetu. Simpatiko veza i verovatno dobri izgledi za trajniju uniju.

Bik i Škorpija:
Zajednički im je znatan seksualni apetit. Pri tome nijedan ne oseća posebnu zelju za aferama sa strane.Ako se razbesni, Bik može da bude tvrdoglav a Skorpijin bes je nešto cega bi svi zodijački znaci trebalo da se plaše. Olujna veza a brak moguć samo uz ekstremnu toleranciju.

Bik i Strelac:
Opasnost je što će Bik pokušati da priveže nezavisnog Strelca. Bik, nabijen seksom. biće ispunjen Strelčevom pohotnošću ali će ga nervirati Strelčeva prisila da trazi ljubav gde god može da je nadje. Biće im zabavno, ali bezbrizni Strelac je obićno mnogo bolji ljubavnik nego partner.

Bik i Jarac:
Podjednake seksualne želje, nijedan ne želi neobuzdan nekonvencionalni seks. Biku se nece svideti jarčeva urodena tajnovitost u očekivanjima. A jarcu se neće svideti Bikovi pokušaji da uzme ono što mu se hoće neće biti mnogo “romanse” medu njima, ali mogu da imaju senzualnu ljubav ili vrlo dobro dugotrajno partnerstvo.

Bik i Vodolija:
Introspektivna Vodolija nije toliko zainteresovana za filičke aspekte ljubayi koliko je Bik. Vodolija bi više volela da se spaja na mentalnom planu, ali takva ljubav neće zadovljiti strastvenog Bika. Vodolija, sa svoje strane, može da pomisli da je Bik prezahtevan. Ipak, Vodolija voli da istražuje erotske tehnike pa tako može biti zaintrigirana. Neobavezna veza i brak koji ne obećava.

Bik i Riba:
Riba ima svojevoljan, nepredvidljivi temperament u seksualnim susretima. Biku ovo može da bude nezgodno za rukokanje. Ako taktičnim i čvrstim ohrabrivanjem pomogne Riibi da odglumi svoje fantazije, odlučni Bik može da poveća Ribinu prijemčivost. Uspeh seksualnog aranžmana zavisi od Bika. Dobri su izgledi za vatrenu vezu i zadovoljavajući brak.

. . . . . .