Današnji horoskop

Dnevni horoskop za SUBOTU 28.7.2014.

OVAN
POSAO:Ukoliko radite sa novcem ili danas treba da izvršite uplatu u stranoj valuti budite oprezni kod samog plaćanja. Takođe, pazite da ne izgubite novac ili novčanik.
LJUBAV: Na partnerova pitanja šta vam je i što ste neraspoloženi, ne dajete iskren razgovor. Potrebno vam je malo više prostora za sebe.
ZDRAVLJE: Mučnina, moguće zbog vrućine.

BIK
POSAO: U toku popodnevnih časova stiže vam izvesna suma novca ali svoj dobitak ne treba da “prijavljujete” prijateljima i ljudima iz okruženja.
LJUBAV: Dobijate dve ponude za izalazak i druženje. Moguće je da ćete stići na oba mesta. Povedite i partnera.
ZDRAVLJE: Solidno je.
BLIZANCI
POSAO: Danas ćete biti neprestano u pokretu kako biste ispunili sve zadatke za svog poslodavca ali i za starijeg člana porodice, moguće oca.
LJUBAV: Veče vam donosi lepe trenutke uz voljenu osobu. Podelite svoja maštanja i želje jer će vam to povratiti energiju.
ZDRAVLJE: Upala mišića.
RAK
POSAO: Ako ste danas očekivali od poslodavca nekakav novac ili naknadu, znajte da je to sve bilo lažno obećanje.
LJUBAV: Obnovite garderobu, osvežite vaš izgled jer to će privući suprotan pol. Ako ste dama, stariji muškarac vas sve više interesuje.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.
LAV
POSAO: Ma koliko sebe smatrali inteligentnom osobom ima stvari i koje ne znate. Jedna fakultetski obrazovana osoba vam ukazuje na grešku.
LJUBAV: Ako ste u tajnoj vezi sa osobom iz inostranstva danas je moguć susret sa njom. Jednu osobu biste rado izbegli.
ZDRAVLJE: Solidno je.

DEVICA
POSAO: Posao možete unaprediti ukoliko sarađujete sa obrazovanim osobama koje već imaju stečenu reputaciju u svom poslu.
LJUBAV: Čini vam se da se dopadate jednoj osobi sa posla, moguće i svom šefu. Mogući gosti u domu.
ZDRAVLJE: Pod kontrolom je.
VAGA
POSAO: Danas stičete uvid koliko vam znanje i možda fakultetska diploma pomaže u poslu. Mogućnost putovanja.
LJUBAV: Budite obazrivi kad šaljete poruke jer je greškom možete poslati nekom drugom, što može stvoriti zabunu.
ZDRAVLJE: Glavobolja.
ŠKORPIJA
POSAO: Gledajte da klijente sa kojima radite ovih dana zadržite i za kasnije. Stiže vam lepa suma novca, ali gledajte da ne potrošite sve na lične užitke.
LJUBAV: Željni ste pažnje i dokazivanja kako biste time na neposredan način privukli pažnju osobe prema kojoj gajite osećanja.
ZDRAVLJE: Prijalo bi vam plivanje.
STRELAC
POSAO: Bila bi velika šteta da ovaj dan provedete u polu-dremci… Ako vam se prispava, pokvasite se vodom po licu i vratu.
LJUBAV: Prijaće vam večernja šetnja u društvu voljene osobe koja će vam rado praviti društvo. Tema za razgovor imate na pretek.
ZDRAVLJE: Pospanost.

JARAC
POSAO: Prijatelji ili poslovni saradnici imaju prevelika očekivanja vezanih za novac. Vi ipak igrate na sigurno. Ne želite da rizikujete.
LJUBAV: Prijaće vam društvo prijatelja iz inostranstva. Ipak, ne pričajte im baš sve što se događa u vašem životu, a ni vi njima ne verujte u potpunosti.
ZDRAVLJE: Zubobolja.
VODOLIJA
POSAO: Ovo je veoma uspešan dan za vas, pogotovu ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Da biste zaradili veći novac potrebno vam je više hrabrosti.
LJUBAV: Imate mnoštvo poziva za druženje te gledate kako da uklopite da se vidite i sa prijateljima i sa voljenom osobom. Ljubavni sastanak.
ZDRAVLJE: Solidno je.
RIBE
POSAO: Jedna osoba iz inostranstva neće vas razumeti u potpunosti a moguć je nesporazum oko plaćanja.
LJUBAV: Dopisujete se sa nekoliko osoba u isto vreme, ali o jednoj osobi iz daleka imate pogrešno mišljenje.
ZDRAVLJE: Očima vam smeta jaka svetlost.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS