Današnji horoskop

Dnevni horoskop za SREDU 3.9.2014.

OVAN
Posao: Danas ćete svoju magnetičnu energiju, snažnu volju usmeriti da se pokažete u najboljem svetlu, može doći do velike transformacije u karijeri. Posebno dobar dan za sve one koji se bave hirurgijom ili su u nekom vidu uniforme, dobar aspekt za bankare i one koji rade s tuđim novcem. Što se tiče ličnih finansija, ograničite se u troškovima i platite zaostale račune, da ne biste bili sankcionisani. Ljubav: Kada je ljubav u pitanju slobodni mogu upoznati osobu na poslu ili preko posla, možda i u tržnom centru. Oni koji su zauzeti moraće da se prilagode jer vam emotivne potrebe i svesna volja nisu u skladu. Kod vas važi deviza- kad iskreno volite to i kažete glasno, sve dok zamuckujete znači da ni sami ne znate šta osećate. Ne možete vi uvek da vladate. Zdravlje: Budite oprezni da se ne povredite.

BIK
Posao: Dragi moji moraćete da radite i nešto honorarno kako bi ste nadoknadili potrošeno, pa ne bi bilo loše da razmislite o onim poslovima koji su vam hobi kako da ih unovčite, vama je novac veoma važan, moguće je da ste preterali sa troškovima ako ste išli negde na put za vreme godišnjeg odmora. Ljubav: Omiljeni ste u društvu i na spisku pozvanih ste, ako ste slobodni izađite ne demagogišite. Zauzeti i oni u braku izbegnite flert ili moguću avanturu, bolje bi bilo da se pozabavite s nekim mlađim članom svoje porodice, potrebni ste mu a i voljeni ste od stalnog partnera, to što očekujete da vas pohvali, pohvaliće vas jer ceni vaše sposobnosti, strpite se par dana ukoliko to ne učini danas. Zdravlje: Muče vas hronični problemi ukoliko patite od nečeg.
BLIZANCI
Posao: Vaš vladar novčanika danas se šetka kroz vašu prirodnu 11. kuću i gradi dobar odnos s vašim vladarem karijere, to je dobra pozicija za novac, danas ćete biti zadovoljni plodovima svoga rada, možda ćete izaći u susret nekom prijatelj i finansijski mu pomoći ili ćete raditi i zarađivati s prijateljima. Ljubav: Ako ste u braku usmerićete pažnju ka detetu koje nosi neko nezadovoljstvo, vi i partner tražićete način kako da mu najadekvatnije pomognete. Ako ste slobodni nosite nezadovoljstvo, setite se samo da ste vi neko ko u stvari i ne voli pitanje- Gde ideš i kada ćeš se vratiti?- zašto vam onda smeta ako ste naišli na sličnog partnera? Ta osoba u stvari priželjkuje vaše društvo, ali ima strah. Zdravlje: Sve što pojedete pada vam na stomak kao kamen, možda zbog nervoze? Ako potraje posetite lekara.

RAK
Posao: Kardinalne odluke mogu biti pogubne za vas danas, iako se ne slažete najbolje sa saradnicima onaj kolega u koga imate najveću sumnju da vas ogovara danas će vam izaći u susret da bolje rešite poslovnu situaciju. Uzdržite e od naglih reakcija, jer možete se brzo naljutiti i još brže odljutiti ali će vam to zapamtiti. Ljubav: Ako ste u braku strasti su vam naglašene, danas nije najbolja pozicija za vernost, imajte na umu da danas jeste ljubomorni ali da je partner još i više. Ne igrajte se „vatrom“. Slobodni mogu upoznati osobu na sportskom terenu imajte u vidu da je veoma ljubomoran. Zdravlje: Unosite više vitamina.
LAV
Posao: Nema razloga da razmišljate o odustajanju čak i ukoliko se neko od kolega ne slaže sa vašim idejama, moguće je da ćete neke planirane poslove odložiti na par dana ali budite uvereni da vas očekuje odlična zarada od posla koji ste planski razradili. Oni koji rade za druge mogu nepravedno biti sankcionisati, ali ne dugo. Ljubav: Ako ste u braku nikako da se razumete s partnerom, možda bi rešenje bilo da s partnerom otputujete van grada ili da izađete na mesto koje dobro deluje na oboje. Slobodni mogu ući u tajnu vezu s prijateljem koji dolazi s puta, razmislite da li je taj korak pametan? Zdravlje: Moguća prehlada, ili bol u ramenom delu posebno ukoliko na radnom mestu sedite.

DEVICA
Posao: Rešeni ste da uspete, imaćete podršku prijatelja koji će vas dobro posavetovati, iako s kolegama ne možete da izađete na kraj. Zaboravite na to da vi možete brzo i lako zaraditi, jednostavno niste taj tip. Ljubav: Srećan rođendan! Od partnera tražite da ima poverenja u vas , a vi prvi ne ukazujete poverenje, bilo bi poželjno kad sve već analizirate da to uradite i kada je vaš odnos u pitanju, pokušajte da budete objektivni. Ni vi niste idealni a ni sami zapravo ne znate šta hoćete. Zdravlje: Neraspoloženi ste, moguća zubobolja i glavobolja.
VAGA
Posao: Drage moje Vage držite se zacrtanog posla, možda neće taj projekat ugledati svetlost dana baš danas, budite odlučne, jer vi jeste „čelična lejdi u svilenoj rukavici, upotrebite veštinu diplomatije, a ne grubog nametanja i uspećete koliko god bilo negodovanja. Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, bilo bi idealno ako ste u mogućnosti da odete na nekoliko dana s partnerom na put, oboma bi vam to prijalo, ali pre toga rešite sve zaostale finansijske obaveze jer vas neko vama važan može ogovarati. A to bi bilo veoma neprijatno za vas. Zdravlje: Mogući problemi sa kožom, ženski pripadnici znaka, prekontrolišite dojke i ne bi bilo loše da uradite ultrazvuk abdomena.
ŠKORPIJA
Posao: Rešeni ste, uporni i ambiciozni, da bi ste ostvarili sve to nije dovoljno jer na neki način zavisite od finansijske podrške nekog poslovnog partnera, ako niste naplatili potraživanja trebalo bi da budete i u tome, pristanite i na delimičnu naplatu da vaši poslovi ne bi čekali. Ljubav: Ljubomorni ste i sumnjate u partnera, neosnovano je, strasti su pojačane, imate velike rashode pa i vi i partner nosite nezadovoljstvo koje projektujete na vaš odnos, ne prenagljujte, nije vreme za raskid. Slobodni će ući u strastvenu vezu. Zdravlje: Dobro se osećate.
STRELAC
Posao: Bez obzira što vam končnicu predstavljaju finansije, budite spremni da pravovremeno odreagujete kada su nove mogućnosti i novi projekti u pitanju, jer u vremenu baš ti nagoveštaji od posla mogu zauzeti primarno mesto u okviru profesije. Ljubav: Strasti su vam pojačane, moguće je da nekoga tajno volite, ipak preispitajte celu situaciju, moguće je da idealizujete tu osobu, pogrešno ste je procenili. Ako ste slobodni iako ste u jednom momentu bili razočarani , moguće je da ćete danas drugačije videti stvari i ući ćete u novu vezu. Lepo ćete se provesti ukoliko izađete, smetaće vam u startu što partner nameće svoj ritam. Zdravlje: Dobro je.

JARAC
Posao: Nemate razloga za paniku ukoliko se poslovni partner ne slaže sa svim, predočite mu racionalnu strategiju i vaši planovi će biti realizovani baš onako kako ste ih zamislili, bez obzira što neke stvari kasne možda vam baš to i ide na ruku, podršku koju očekujete iz inostranstva stići će baš kada treba iako ste digli ruke od toga, prijatno ćete se iznenaditi i danas i za par dana. Ljubav: Ako ste zauzeti vrlo kritizerski ste nastrojeni prema partneru- od njega očekujete da ima uspešnu karijeru i da pritom bez obzira na pol vodi čitavo domaćinstvo, a vi ćete danas samo da postavljate uslove i vodite glavnu reč, da niste malo preterali? Slobodni, poverujte da jedna vrlo interesantna osoba jeste zainteresovana za vas, i svesna je da mora da se naoruža strpljenjem, jer zna da je taktika distanciranja vaš „ ratnički izum“ razmislite, da li je to pameto u ovom trenutku? Zdravlje: Iscrpljujete se , moguć pad imuniteta.
VODOLIJA
Posao: Ne namećite tako energično svoje ideje, usporite malo, čak iako imate podršku kolega, razmislite o prihodima i rashodima tog projekta možda i nije tako rentabilno kao što izgleda na prvi pogled. Ljubav: Ako ste u vezi voljeni ste, ali partner kao da nije spreman da razume baš sve vaše hirove, a vi ste baš imali razumevanja za njegove prohteve, možda bi trebalo glasno da kažete šta vam je na srcu. Slobodni će danas pokušati da stupe u kontakt s bivšom ljubavi, bićete vrlo šarmantni i zadovoljni jer iako je bivša ljubav još uvek mnogo toga zajedničkog vas vezuje. Vi uglavnom ne ispoljavate emocije, ali sada ste spremni da promenite svoje navike samo kako bi ste se vratili bivšoj ljubavi. To znači da je baš volite. Zdravlje: Prijala bi vam neka fizička aktivnost.
RIBE
Posao: Umorni ste, a biće vam ponuđen još neki posao, toliko ste predani poslu da sve drugo stavljate u drugi plan, s jedne strane vam prija jer se kvalitet vašeg rada ceni i oni koji su kompetentni cene vaš profesionalizam. Ne prihvatajte poslove gde nećete materijalno biti adekvatno nagrađeni ovo nije period u kome možete sebi dozvoliti dugo taj luksuz da radite samo za slavu jer ste sebe preopteretili obavezama.Današnji dan je dobar kada su finansije u pitanju. Ljubav: Ako ste u braku, danas zanemarujete potrebe ili partnera ili nekog člana porodice i to sve zbog posla, da li je posao izgovor ili ste se baš založili za njih, možda neke stvari ne radite kako treba. Slobodni mogu očekivati poziv za izlazak od osobe koja ima ista interesovanja kao i vi ili od osobe gde su obostrano strasti naglašene, ali je moguće da ta osoba nije slobodna, ili postoji ozbiljna razlika u godinama, na vama je odluka. Zdravlje: Nesanica i premor.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS