Današnji horoskop

Dnevni horoskop za ČETVRTAK 17.4.2014.

OVAN
Neke probleme koje želite da rešite, uspećete ukoliko unapredite svoju komunikaciju sa okolinom. LJUBAV- Razmotrite predlog koji vam stiže od partnera. Slobodnim Ovnovima danas nije povoljan period za ulazak u vezu. POSAO- Neke ideje koje ste ranije odbacili, sada vam mogu ponovo zatrebati. ZDRAVLJE- Moguća je nervoza.

BIK
Sve što sada preduzmete, imaće za rezultat lični razvoj. LJUBAV- Odnos sa partnerom će se znatno popraviti. Slobodnim Bikovima je ovo povoljan period za ljubavne podvige. POSAO- Povoljno za one koji se usavršavaju ili uče. ZDRAVLJE- Energije vam neće nedostajati.
BLIZANCI
Pokušajte da svoje ideje konkretizujete, kako ne bi sve ostalo na zamislima. LJUBAV- Očekuje vas prijatan razgovor sa partnerom. Slobodnim Blizancima mugućnost da uđete u tajnu vezu. POSAO- Na poslu su moguće promene, ali vama to neće teško pasti. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.

RAK
Prijaće vam danas malo mira ili samoće kako bi ste došli do neke odluke ili rešenja. LJUBAV- Bićete preokupirani porodičnim poslovima, a partnerova pomoć neće izostati, ako to jasno zatražite. Slobodnim Rakovima mogućnost da preko prijatelja uspostavite kontakt sa jednom zanimljivom osobom. POSAO- Budite oprezni prilikom ulaganje novca. ZDRAVLJE- Popravite raspoloženje nekim dobrim filmom ili slušanjem muzike.
LAV
Zbog vaše spremnosti za saradnju, prilike oko vas će se promeniti. LJUBAV- Usptećete danas da se dogovorite sa partnerom o jednom važnom porodičnom događaju. Slobodnim Lavovima koji planiraju putovanje, moguća su prijatna iznenađenja. POSAO- Pred vama su nove mogućnosti na poslu, pa ne dozvolite da vam one sada promaknu. ZDRAVLJE – Proverite krvnu sliku, ako ste već duže vreme iscrpljeni.

DEVICA
Napravićete neke promene u vašu korist. LJUBAV- U partnerski odnos se vraća stabilnost i poverenje. Slobodnim Devicama vaše samopouzdanje može privući lepe događaje na emotivnom planu. POSAO- Uz postavljenje ciljeve, vaše ambicije će se lakše ispunnjavati. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa cirkulacijom.
VAGA
Pazite da ne napravite neki potez posle kog nećete moći lako da se opravdate. LJUBAV- Promenljivog ste raspoloženja prema partneru. Slobodne Vage bi trebale da se klone osoba koja vam previše laskaju. POSAO- Klonite se kolega u koje nemate poverenje. ZDRAVLJE- Bez većih problema.
ŠKORPIJA
Trudite se da ne privlačite pažnju drugih, pogotovo ciničnim komentarima. LJUBAV- Ulazite u period kada će se problemi sa partnerom početi rešavati, ali ne očekujte ništa „preko noći“ jer ćete morati dosta da radite na tome. Slobodnim Škoprijama se jedno nedavno poznastvo sada može aktivirati i postati tema oko koje se vrte vaše emocije. POSAO- Trudite se da se ne zamerite pretpostavljenima. ZDRAVLJE- Pojačana uznemirenost.
STRELAC
Ne ustručavajte se da danas zatražite pomoć u svojoj okolini. LJUBAV- U odnosu sa partnerom, zbog neslaganja oko važnih pitanja može doći do napetosti i svađa. Slobodnim Strelčevima veče može doneti iznenađenje ili dobru vest. POSAO- Svaki problem ima bar jedno rešenje, pa pokušajte da se konsultujete sa stučnijima od vas, ako ne vidite mogućnost da sami izađete na kraj sa onim što vas muči. ZDRAVLJE – Moguća je nesanica.

JARAC
Podršku ćete danas imati, ali ne budite prema tome hladni, već se trudite da vas to podstakne na veća ostvarenja. LJUBAV- Partner će želeti sa vama iskren i otvoren razgovor, što će imati pozitivan efekat na vašu vezu. Slobodne Jarčeve će jedna osoba snažno privući i pokrenuti vam maštu. POSAO- Moguć je manji novčani dobitak. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.
VODOLIJA
Ne gubite nadu u ljude, srećom, nisu svi isti. LJUBAV- Vašu spremnost da se posvetite zajedničkim interesima, partner će umeti da ceni. Slobodnim Vodolijama poziv za druženje koji ne treba da odbijete. POSAO- Ukoliko ne možete da naplatite svoja potraživanja, možda je vreme da angažujete pravnika. ZDRAVLJE – Napetost i nervoza.
RIBE
Pojačana potreba za slobodom i bezbrižošću, nije nešto što vam se sada može ostvariti, pokušajte da ne bežite od svoje realnosti. LJUBAV- Partner bi mogao burno da reaguje zbog nekog vašeg poteza, za koji ste unapred znali da neće odobriti. Slobodnim Ribama nesigurnost u sebe može sada da donese samo komplikacije. POSAO- Ne nasedajte danas na obećanja ili pritiske. ZDRAVLJE – Emotivna nestabilnost.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS