Današnji horoskop

Dnevni horoskop za SREDU 27.8.2014.

OVAN
Posao: Svesni ste da ste iznad drugih i sledite svoj cilj, ipak, postoji konflikt između vaše volje i vaših želja, što dovodi do izvesne zategnutosti u svemu čega se latite. Ljubav: Posebno rođeni prvih dana znaka, morate pokazati spremnost da se partner može pouzdati u vas, i on će vas videti u drugom željenom svetlu, iako stalno tražite pažnju, ne očekujte da to postignete nadmenim i arogantnim ponašanje. Zdravlje: Moguće trovanje, a ako imate neku terapiju disciplinujte se i izbegavajte sredstva za spavanje, ne prijaju vam, osim ukoliko vam ih nije prepisao vaš lekar.

BIK
Posao: Pokušajte dobro da isplanirate stvari a ne da budete iskorišteni a „crnački“ ste radili kao rudar u rudniku, s dobrom organizacijom sve je na vašoj strani. Ljubav: Skloni ste preteranom uživanju, moguće je da se nekome od vama bliskih ljudi ne dopada vaš partner. Imaćete snažnu potrebu da budete u centru pažnje kao da konpenzirate osećanje inferiornosti. Zdravlje: Ako ste žena, prekontrolišite svoje zdravlje ukoliko osećate neke promene.
BLIZANCI
Posao: Posao traži vas , pozitivni ste, ali ćete danas biti proračunati, oslobodiote se straha od neuspeha, samo vas može usporiti.Vi ste bar vrlo spretni u različitim situacijama. Ljubav: Nekako ste hladni u odnosu iako znate da ste ostavili dobar utisak na osobu koja vam je interesantna. Nosite strah da se vežete samo za jednu osobu. Zdravlje: I dalje mogući bolovi u kolenima.

RAK
Posao: Ne preterujte s poslom, misli su vam između kuće i posla i oboje trpi jedno radi drugog. Ljubav: Moguće su komplikacije u vezi ili braku samo ukoliko kada bi bilo prirodno da se posvetite partneru ne budete opterećeni poslom. Zdravlje: Moguće oticanje nogu.
LAV
Posao: Niste zadovoljni, imate zavidnike koji vas ometaju da realizujete projekat u koji ste sigurni. Ljubav: Uživajte s dragim ljudima ili partnerom negde na otvorenom, prijaće vam. Zdravlje: Mogući problemi s reumom.
DEVICA
Posao: Moguć manji nesporazum s okolinom, ali ćete biti veoma poslovni i intuitivni i znaćete da zaobiđete moguće prepreke. Ljubav: Iako ste samovoljni dan ćete provesti s voljenom osobom u društvu prijatelja. Ipak partner s vama želi da podeli neki strah ili sumnju imajte sluha. Zdravlje: Stomak i srce vam trpe zbog posla.
VAGA
Posao: Zbog porodičnih obaveza ili problema zbog stana osećate nemir i na poslu. Ljubav: Moguć nemir u domu ukoliko ste u braku ili problemi sa roditeljima. Nije povoljan dan za ljubavne susrete. Zdravlje: Loše raspoloženje, duševna disharmonija.
ŠKORPIJA
Posao: Imate neiscrpnu energiju i koncentraciju, samo iz tvrdoglavosti uspeh može zakasniti ali neće izostati. Ljubav: Zavodljivi ste i delujete mistično, ipak moguće je da nekoga idealizujete, možda volite nekoga ko nije slobodan. Zdravlje: Dobro se osećate, moguće je da vas uznemiri neki glas koji dobijete od ženske osobe s puta.
STRELAC
Posao: Morate se usredsrediti i pojačati koncentraciju i bićete podržani i na pravi način shvaćeni od okoline i saradnika. Ljubav: Čuvajte se spletki ne reagujte impulsivno na provokacije. Zdravlje: Reuma nogu.

JARAC
Posao:Bićete odlučni, čvrsti i konstruktivni, rešeni ste da uspete i postavite sve na svoje mesto. Ljubav: Partner vam je privržen, imajte sluha za njega ima svoje probleme koje želi podeliti. Ako ste usamljeni moguća je ljubav na prvi pogled ipak dozvolite sebi da prvo upoznate tu osobu, to bi ličilo na vas . Ne budite ni previše hladni i distancirani. Zdravlje: Moguća glavobolje.
VODOLIJA
Posao: Budite oprezni moguće su zakulisne radnje i tajne kao i spletke na poslu. Budite spremni na takve situacije, ukoliko ne radite u bolnici ili nekoj zatvorenoj instituciji situacija je onda povoljnija za vas. Ljubav: Moguć susret sa starom ljubavlju ili vam se dopada neko stariji ili osoba s posla ali ste ćutljivi i skeptični u tom pogledu. Zdravlje: Tromost.
RIBE
Posao: Bićete flegmatični iako na izgled gubite nešto na poslu, iako je tako vi ćete terati po svom i posvećivaćete više pažnje na sadržinu a ne na formu. Ljubav: U porodičnom krugu popuštaćete mlađim članovima porodice i prijateljima. Zdravlje: Dobro se osećate ali ne preterujte s hranom i pićem.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS