Današnji horoskop

Dnevni horoskop za SREDU 28.01.2015.

OVAN
Ako nađete načina da pojednostavite svoje aktivnosti, uživaćete u njihovoj realizaciji. LJUBAV- Ne dozvolite da zbog finansijskih nesuglasica sa parnerom zapadnete u očaj i neraspoloženje. Slobodne Ovnove bi preterana nestrpljivost, na emotivnom planu, mogla udaljiti od pronalaženja srodne duše. POSAO- Ako vas finansijska situacija sada preterano brine, pokušajte da smanjite svoje troškove. ZDRAVLJE- Štedite svoju energiju.

BIK
Držite se po strani i u okvirima onog gde je sada vaša sigurnost najveća. LJUBAV- Osećate neko nezadovoljstvo vašom vezom, ali i spemnost da to sada prevaziđete. Slobodni Bikovi mogu očekivati da jednu svoju dilemu rešite uz pomoć prijatelja. POSAO- Izbegavajte da se namećete na poslu, kako ne bi ste bili pogrešno shvaćeni. ZDRAVLJE- Moguće su prehlade ili grip.
BLIZANCI
Imate dosta ideja koje bi sada bilo korisno da ostvarite, ali da bi se to desilo, potrebno vam je više discipline. LJUBAV- Povoljan period za zbližavanje sa partnerom. Slobodnim Blizancima prilika da nekog šarmirate ili zavedete. POSAO- Puno danas možete doprineti u radnoj organizaciji, pa iskoritite ovaj period na najbolji mogući način. ZDRAVLJE- Prijaće vam vreme provedeno u rekreaciji ili u prirodi.

RAK
Zahvaljujući nekim informacijama ili usled promene nekih okolnosti, bićete rasterećeniji, a time i zadovoljniji. LJUBAV- U odnosu sa partnerom vladaće sklad i privrženost. Slobodnim Rakovima zvezde savetuju da se ne ustručavate da pokažete svoju naklonost osobi koja vam se dopada. POSAO- Moguće su povoljne vesti na poslu. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.
LAV
Potreban vam je izazov i nešto što će vas pokrenuti, kako bi danas bili zadovoljni. LJUBAV- Sitničavost prema partneru nije nešto što liči na vas, ipak danas bi ste mogli preterati u tome. Slobodim Lavovima mogući su ljubvni izazovi što će na vas delovati uznemirujuće. POSAO- Ako vam se čini da vas vaši poslovi ne ispunjavaju, pokušajte svoje obaveze osmisliti na drugačiji način. ZDRAVLJE – Prijao bi vam neki kozmetički tretman ili masaža, da se malo opustite i povratite raspoloženje.

DEVICA
Izbegavajte da preuveličavate svoje probleme, jer ćete time opteretiti i sebe i svoju okolinu. LJUBAV- Vaša briga u vezi sa parterom, mogla bi imati „korene“ u tome što vam je nejasno šta ponekad očekuje od vas, pa probajte to rešiti razgovorom. Slobodnim Devicama sada bi mogla da nedostaje sprenost da se angažujete oko ostvarenja svojih želja, a zvezde vam savetuju da ne gubite uzalud vreme. POSAO- Budite opušteniji na poslu, jer nema razloga za podizanje tenzija. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa cirkulacijom.
VAGA
Pred vama je završetak nekih poslova, što vam sada deluje dosta nezanimljivo, ali svesni ste da morate, pa prihvatite to bez gunđanja i odugovlačenja. LJUBAV- Jedan potez vašeg parnera, ostavi će vas bez daha. Slobodne Vage će nestrpljivo čekati jedan susret, usled zaljubljenosti koja vas je obuzela. POSAO- Potrudite se da na poslu održite svoj mir i dobre poslovne odnose. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.
ŠKORPIJA
Danas bi ste mogli da budete uspešni u svim situacijama koje su složene i zahtevaju dodatnu koncentraciju. LJUBAV- Pokušajte da prema parneru zadržite prijateljski stav, čak i ako danas ne uspevate da se dogovorite oko nekih obaveza. Slobodne Škorpije bi mogle uočiti sada određene stvari kod osobe koja vam se dopada, zbog kojih nećete baš biti oduševljeni. POSAO- Izbegavajte danas sastanke, jer ćete imati više sreće u individualnom poslovima. ZDRAVLJE- Pokušajte da se opustite, kako bi iz sebe eliminisali stes i napetost.
STRELAC
Danas bi ste mogli da neke situacije okrenete u svoju korist. LJUBAV- Budite odmereni prema parneru i potrudite se da ne prekoračite granice koja vam postavlja. Slobodim Strelčevima zvezde savetuju da budete duhoviti u društvu osobe koja vas drži na distanci, jer tako ćete tu distancu lakše prevazići. POSAO- Pružiće vam se prilika za dodatnu zaradu ili honorani posao. ZDRAVLJE – Povedite više računa o svom zdravlju i izgledu.

JARAC
Imate sada veoma konstruktivne ideje, ali bi vam mogla nedostajati smelost da ih realizujete. LJUBAV- Izbegavajte da odgovarate na parnerove provokacije, ako ste i sami svesni da je to usled lošeg dana koji je imao, a ne zbog odnosa prema vama. Ako ste slobodni pripadnik znaka, jedna osoba bi vas mogla oduševiti svojom direknošću. POSAO- Razovarajte sa osobama u koje imate povrenja, o mogućnostima realizacije vaših zamisli, zajednički možete naći prihvatljiv način za to. ZDRAVLJE- Posvetite više pažnje vašoj ishrani.
VODOLIJA
Do vas bi danas mogle doći informacije koje će vas naterati da preduzmete nešto, kako bi ste sprečili moguću štetu. LJUBAV- Vaša veza bi sada mogla ući u donamičniju fazu, a da li će primat dobiti strasti li konflikt, dosta zavisi od vas. Slobodnim Vodolijama prilika za romatične trenutke, kojima će neko pokušati da vas iznenadi. POSAO- Oslonite se danas na pomoć prijatelja ili kolege na poslu. ZDRAVLJE- Obuzdajte svoju impulsivnost.
RIBE
Nekada je važno da napravite prvi korak, ka ostvarenju svojih želja i ciljeva, a čitav put će se potom pred vama lako razviti. LJUBAV- Ako ste zbinjeni distanciranošću vašag parnera, pokušajte da prvi priđete. Slobodim Ribama prilika da sa jednom osobom razviju iskreno prijateljstvo. POSAO- Ako niste zadovoljni na postojećem poslu, ne očajavajte, uskoro će za vas situacija moći da se promeni i to sa lakoćom. ZDRAVLJE- Potrbebno vam je više mira, a možda i neko vreme za osamu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS