Mesečni horoskop Bik

>>>> DNEVNI HOROSKOP

KARAKTERISTIKE HOROSKOPSKOG ZNAKA BIK
Najverovatnije ćete uživati ako budete sa nekim ko je rođen pod astrološkim znakom Bika. Oni su izuzetno strpljivi ljudi, i veoma su pouzdani. Ako vam osoba Bik kaže da će biti negde, ili da će nešto uraditi možete računati na njega.
Teži da uspe u poslovnim pitanjima jer je podstaknut jakom potrebom za sigurnošću, postiže kreativno planiranje i obraća pažnju na detalje. Veoma su introvertni, druželjubivi i izuzetno verni sa latentnom energijom koja traži kanal da pokaže posvećenost.

Može se posmatrati i kao preterano posesivan, jer je veoma nefleksibilan. Neki pokazuju znake pohlepe i nekreativnosti,ako je mnogo puta bio ogorčen može se tumačiti kao tvrdoglav i uskog uma.

Venera je vladar Bika i on pokazuje afinitet za bezbednost i stalno je u potrazi za načinima da postigne emotivno sadržajniji život. Glavni cilj Bikova je visoka materijalna i finansijska stabilnost i bezbednost.
S obzirom da su tradicionalisti po prirodi, oni mogu biti pretežno posesivni.
Kao rezultat konzervativnosti sporo se menjaju, mnogo ubeđivanja je potrebno da bi izašli iz svoje zone udobnosti .

Ovaj horoskopski znak, iako uporan i predan, zbog prirode i nagona da uživa u nagradama života može imati ozbiljne probleme sa viškom kilograma.Apetit za veoma nezdravom hranom i slatkišima može predstavljati težak izazov.
Bikovi mogu da imaju tendenciju da budu osetljivi na upalu grla i treba da deluju preventivno na njihove zdravstvene probleme i teže zdravijem stilu života.

Bikovi su dobrodušni i brinu veoma duboko za ljude u svom životu. Takođe ćete pronaći da je Bik horoskopski znak okružen sa kućnim ljubimcima, jer je ovo veliki izlaz za njegovu ljubav prema prirodi. Ovi ljudi takođe imaju tendenciju da budu na otvorenom, i uživaju u šetnji i u kontaktu sa prirodom.
Za razliku od drugih znakova zodijaka, Bik nije toliko odlučan u preuzimanju rizika, i treba puno sigurnosti u svom životu.Bik investitor će uložiti na sigurno, čak i po cenu nepovećanja profita.

Bik je drugi znak Zodijaka i poseduje karakteristike na kojima mu mogu mnogi zavideti. Oni imaju tendenciju da odišu osećajem svrhe, pouzdanosti, poštenja.Loša strana jeste da njihova jaka posesivna priroda ima tendenciju da se okrene protiv onih koji odbijaju da budu pod kontrolom i dominacijom.

Uspeh u poslu i ličnom životu obiluje pedantnim detaljima koje bik koristi u orkestraciji svih poduhvata. Sreća i slava mogu biti samo posledica njihovog pažljivog planiranja i aktivnog zalaganja za one stvari koje su od značaja za njih.

Žena Bik sve radi polako i strplivo.Ako želite da je osvojite nemojte žuriti jer se može lako naljutiti!Odlična je majka i obožava bebe i malu decu.
U ljubavi joj treba stabilnost i bezbednost nije zainteresovana za kratke veze ,ako joj ovo obezbedite biće vrhunska ljubavnica.Ona nije stidljiva ,nežna je i iskrena ne voli prevare i obožava svog muškarca.Njen ljubavni apetit je ogroman i ona bezgranično uživa u vođenju ljubavi.

Evo nekih zanimljivih činjenica:
Mesecni horoskop bik
* Vladajuća planeta Venera
* Plava i ljubičasta su osnovne boje
* Dragi kamen je dijamant
* Srećnih dana je petak
* Srećni brojevi su 1 i 9
* Srećna boja je crvena
* Najbolja lokacija za uspeh je u mirnom mestu.
Mesecni horoskop bik