Mesečni horoskop Rak

>>>> DNEVNI HOROSKOP

Za rođene u znaku raka je bitno da Mesec ima najveći uticaj na njih. On im je doneo nestalnost, koja im uživotu jako smeta, hiroviti su lako menjaju raspoloženje ali iznenađuju svojim bogatstvom ideja. Mirni su i tihi, ali su vrlo borbeni kad brane svoje ideje i stavove. Oni su ljudi kuće koje svoj mir i spokojstvo traže u svom domu. Najveće uživanje nalaze u krugu porodice, uz muziku koja im je još jedna vodeća misao u životu. Nisu dovoljno samosvesni pa dopuštaju da im drugi određuju puteve i smernice njikovog života. Takođe nisu dovoljno hrabri da se suprostave većoj masi koja od njih traži više rada i više zalaganja mada i sami znaju da to nemogu postići.

Nepoverenje ih tera na ljubomoru, verni su osobi koju zavle i stalno traže način da dokažu svoju ljubav, preterani dokazi ih često koštaju.U mladosti imaju nekoliko burnih avantura koje će tek kasnije u potpunosti sagledati. Od života ne traže mnogo ali ono što traže hoće da bude lepo i jednostavno. Veoma su maštoviti što im donosi nove ideje za stvaranje boljeg, udobnijeg i lepšeg života nego onaj koji ih okružuje.Život negledaju realistički već ga idealizuju i u tome uvek nalaze sebe, nisu nepošteni, vrlo daroviti pogotovu onda kad znaju da pomažu onog koga cene.
Poseduju veliki osećaj odgovornosti i nedozvoljavaju da njihov rad doživljava ispravke i kritike, a ako se to i desi onda ispoljavaju visoku intelegenciju koja im pomaže da uvek sigurno odbrane svoj rad i svoja dela. Kada rade vole samoću jer smatraju da samo u njoj čovek može da postigne ono što želi. Nikada ne traže pomoć da bi završili nekakav posao ali su spremni da zatraže savet pa čak i da po njemu postupe.

Vole putovanje ali na njima obično nađu bolest, a ipak su srećni i vole svoj život. Nepoverljivi su ali kad steknu prijatelja onda su mu iskreni, odani i privrženi. Prijatelje biraju ali su ipak najsrećniji kada prijatelja steknu u suprotnom polu, onda su sigurni da su stekli vernog i odanog prijatelja. Vole decu jer ih ona čine srećnim i vole da ih hvale kao i da se ponose njima. U životu imaju srećan dan petak i srećnu noć ponedeljak. Rano se vežu u kolo porodičnog života jer smatraju da u njemu vlada mir i spokojstvo. Nisu nerealni ali ponekad previše daju oduška pričama o svojoj porodici. Porodica ih stimuliše na veći i bolji rad, traži sebe i svoje vreme jer im teško pada kad njegovi najbliži nemogu da osete sve lepote ovog sveta.

Vole decu i žele da ona dožive i vide mnogo više od onoga što su oni sami videli. Najveća im je želja da im omoguće duga putovanja na kojima će dobiti — upotpuniti sliku života, da im dočaraju ono što im nisu mogli rečima pružiti, a nisu ni u školi mogli doživeti i naučiti ono što život traži.

Mladost im nije bila onakva kakvu su oni želeli ustvari nisu mogli imati ono što su drugi imali pa su zbog toga jako patili. Ali svoju patnju su duboko čuvali u sebi i nisu dozvoljavali da ona prodre u svet da je osete njihovi najbliži.