Mesečni horoskop Škorpija

->>> DNEVNI HOROSKOP

KARAKTERISTIKE ZNAKA
Na znak škorpije deluju Mars i Jupiter, zato se i kaže da je rođenog u znaku škorpije lako poznati po plamtećem pogledu. Pogledi im govore da su pravedni i da poseduju veliku sposobnost rasuđivanja dobrog od zla. Puni su skurpula, osećajni su u hoće da pruže pomoć, nikada i nikome zlo ne nanose namerno, a ako to i čine daju sve od sebe da poprave, izvinu se za nemio događaj.

Inteligentni su i iz teških situacija se izvlače na originalne načine pa im to u životu i mnogo pomaže. Nikada ne op ravdavaju postupke mada oni mnogo puta i iznenađuju, a još češće uzbudjuju. Ponosni su i pre će oprostiti materiialni gubitak nego uvredu koju pamte, ali vraćaju u blažem obliku. Nikada sebi nedozvoljavaju da budu predmet nečijeg razgovora ili nečijih ogovaranja jer paze da sve svoje postupke usklađuju onako kako to najbolje odgovara onima sa kojima su u društvu. Cene novac ali im on u životu nefiguriše jer znaju da novac negradi spomenike ljudima već da to čine dela. Život gledaju očima realiste i nereaguju na lažan sjaj oko sebe ili idilisanje nečejig života sve dotle dok ne dođe u pitanje njihov sopstveni ugled, a ako ih i dovede u pitanje njihov slobodan život, onda postaju beskompromisni borci realističkih shvatanja i odbacuju ideologiju, traže praktičnost i stvarnost. To im mnogo puta u životu i radu pomaže jer znaju da idealizovati rad znači isto što i propasti u njemu.

Pametni su, poznaju život pa su i u društvu rado viđeni ali nepodpadaju pod uticaj tog istog društva i ako ga poznaju i nastaviće se