Mesečni horoskop Strelac

->>> DNEVNI HOROSKOP

Izuzetno sposoban da nasmeje sve oko sebe, Strelac ima legendarni smisao za humor.
Veoma iskren i brižan nikada neće da radi nečasne stvari.Dramatični osećaj časti u njima dodaje misteriju i gracioznost njihovoj ličnosti.

Stelci imaju tendenciju da budu velikodušni po prirodi, energični, ali takođe mogu postati borbeniji. Oni su konzervativni u svojim idealima i karakteristično pokažu samokontrolu i sposobnost da usmere druge. Njihov karakter ih čini pouzdanim, poštenim, iskrenim i veoma pravednim.U nekim situacijama će reagovati prebrzo i previše energično ali obično nisu skloni zlopamćenju.

Strelac misli o životu na visokoj nozi. Ovo se pokazalo kroz reči koje govori dela i njihovi navike u ishrani. Oni vole avanturu i uzbuđenje, ali imaju pravi strah od bolesti.
Strelci imaju tendenciju da budu veoma uznemireni što izaziva trošenje ogromne količine energije koja obara dole njihov imuni sistem čineći ih više sklonim da se razbole što je užasno i zastrašujuće za njih.
Oni su mnogo puta sami sebi najgori neprijatelji,da bi izbegli bolesti treba više da brinu o tome šta jedu i piju , kao i da napuste druge auto-destruktivne stilove života (alkohol,cigarete).Važno je i da ublaže svoj visok nivo energije i više se prepuste odmoru i opuštanju.

Žena Strelac će uvek izgledati srećno i puna energije bez obzira na to kako se trenutno oseća.U vezi ona najviše polaže na uzbdjenje ,strast i romantiku.Muškarac bi morao da zadovolji sve njne apetite inače ona neće oklevati da ga prevari.Da se ne shvati pogrešno ona je ipak romantik koji će se pre udati iz ljubavi a ne zbog bogatstva.Ona najčešće bira muškarce jakog intelekta sa velikim smislom za humor.Voli originalnost i dinamičnost u seksu.
Obično ima mnogo muških prijatelja a kao domaćica je očajna što u braku većina muškaraca neće lako podneti.

Strelac je deveti znak zodijaka. Iako su dobri u rasuđivanju i percepciji većini stvari, kada je u pitanju njihov lični život imaju tendenciju da stvaraju previše emocionalnog stresa.

Strelac Pozitivne osobine

Optimističan i slobodoljubiv
Veseo i raspoložen
Pošten i direktan
Intelektualac i filozof
Kao oportunisti spremni da iskoriste trenutak, veoma je optimista uživa u utopijskom okruženju i vidi život kao avanturu.Iskren, veseo u prirodi i pun energije i entuzijazma.

Strelac Negativne osobine

Slepo optimista i nemaran
Neodgovoran i površan
Netaktičan i nemiran. Ima tendencija da sve shvata zdravo za gotovo.Kada rasipa energiju i nije fokusiran ili usmeren, može postati depresivan ili nemiran.Kada su depresivni strelci mogu da pokažu aroganciju ili samosažaljenje.
Veoma optimističan, ovaj astrološki znak je uvek u potrazi za vedrijom stranom stvari.Takođe, veoma patriotski raspoloženi, mnogi ratni junaci su rođeni pod znakom Strelac.
Evo nekih zanimljivih činjenica:

Vladajuća planeta je Jupiter
Ljubičasta je osnovna boja
Dragi kamen topaz
Srećni dan je Četvrtak
Srećni broj je devet
Srećni boje su tirkizna i plava
najbolja lokacija za uspeh je na otvorenom