Mesečni horoskop Vaga

->>> DNEVNI HOROSKOP

KARAKTERISTIKE ZNAKA
Vaga pada pod uticaj Venere i Saturna pa zato rođeni u ovom znaku nose obeležje ove dve planete. Kako je vaga tačna i nepogrešiva tako su ljudi rođeni pod ovim znakom realni i odmereni.

Rođeni u ovom znaku su veoma sentimentalni i prvi su koji će pružiti pomoć drugima kojima je ona potrebna. Nekada i preteruju pa ih to i skupo košta. Koliko osećajnosti za druge imaju, toliko za sebe nemaju, žive od danas do sutra, idealizuju život i onda kad vide da ne bi i nemogu tako uraditi. Za njih je život isto što i smrt, ali u njemu vide uživanje kroz jedan dan i smatraju da ceo život, sva njegova uzbuđenja, doživljaje, čežnje i razočarenja isto tako mogu da dožive u samo jednom danu. Veliki su govornici zbog čega su rado viđeni u društvu ali nekad nemaju granice u svojoj šali pa mogu čak i preterati, a da ne primete i osete da ta njihova šala nekog i pogađa. Sposobni su da daju savete, znaju da upute ljude na pravi put, da im odrede putokaze i smernice pravilnog života koji sigurno vodi u jedan pravi skoro idealni život. Mada sve to znaju nepridržavaju se toga u svom vlastitom životu, već sve prepuštaju slučaju, jer smatraju da će im on možda doneti nešto novo do tada nedoživljeno. Pored toga su lakoverni, mnogi ih prevare jer imaju neograničeno poverenje u prijatelje pa čak i u ljude uopšte.

Rade mnogo i nije im teško tako da sebi premalo vremena daju za odmor ili za uživanje koje im je blisko ali ga vrlo retko i doživljavaju. Radosni su kad dobiju priznanje za svoj rad pa im to daje još veću snagu, energiju kao i volju za još veći i uspešniji rad. Radost i pohvalu kriju u sebi, nedozvoljavaju da drugi komentarišu o njihovim osećanjima. Samostalnost im je vrlina koja je za poštovanje koju oni cene, koju ne kriju, već i žele da je istaknu.

U mladosti su bili jako vezani za porodicu – roditelje ali se brzo i relativno rano osamostaljuju i krče svoj put kroz društvo onako kako oni smatraju da je najbolje. Možda nisu uvek odlučni ali su zato istrajni, svoje planove nereklamiraju već ih čuvaju u tajnosti i tek kad ih ostvare iznose ih pred druge. U tome im pomaže istrajnost i volja koja je u njima duboko skrivena tako da ne može svako ni da primeti da poseduju i daju sve od sebe da ustraju u onome što su naumili. Takođe imaju urođen osećaj za pravdu, vole nezavisnost ali su i društveni mada su u društvu oprezni, plaše se veza koje bi mogle izazvati bilo kakve konflikte. Lako se zaljubljuju i to još u ranoj mladosti, osobe suprotnog pola ih inspirišu zato u njima ne traže samo ljubav već i stimulaciju za uspešniji rad i bolji život. Vole muziku, igru i veselje, lako padaju u sevdah, ali isto tako znaju vrlo brzo da se otrgnu i da nastave normalan život to jest da su onakvi kakvi u stvari jesu. Vole brak i porodicu, ali uvek žele da su neprikosloveni vladari, da su ti koji će se za sve pitati i koji će o svemu brinuti. Ne traže i ne žele ničiju pomoć mada je pružaju drugima koji znaju da je dobro iskoriste, a da pri tome nemaju ni malo obzira pnema dobročinitelju.
Dnevnihoroskopi.com